AutoMester er en landsdekkende kjede med offentlig godkjente bilverksteder. Verkstedene er selvstendige økonomiske enheter - egne selskap som utfører EU-kontroll og alt av service, reparasjon og bilskade på din bil i hele Norge. Et stempel fra et AutoMester-verksted er like gyldig som fra et merkeverksted.  Enkelt for deg - bra for bilen.

ORIGINALDELER OG SOLIDE LEVERANDØRER

Mange tror at bilen må til merkeverkstedet for å kunne beholde garantier og få utført gyldig service. Det er ikke tilfelle. Som bileier står du fritt til å velge verksted selv. 

Hos AutoMester er vi opptatte av at resultatet skal bli så optimalt som mulig. Derfor bruker vi kun de beste leverandørene av verkstedmateriell, tilbehør og utstyr. Alle verkstedene benytter kun deler av original kvalitet eller bedre, med opp til tre års garanti på delene. Leverer du bilen din på et AutoMester bilverksted kan du være sikker på at den er i gode hender. 

AutoMester finner du over hele landet. Med høy fokus på god service og kundebehandling, dyktige fagfolk med høy kompetanse og kontinuerlig etterutdanning av våre ansatte, kan du være sikker på å få en verkstedtjeneste med høy kvalitet. Bilopprettere med lang erfaring, og med mange bilmerker, står klare for å hjelpe deg med din bil. 

EU-KONTROLL, BILSKADE, REPARASJON OG SERVICE

AutoMester er første bilverkstedkjede som har knyttet seg til karosseriverksteder i Norge. Har du vært uheldig og kollidert eller skadet bilen din på annen måte, er den i trygge hender hos oss. 

Vi utfører alt innen reparasjoner, bilskade og service. Alle AutoMester-verksteder kan utføre EU-kontroll på din bil. 

Be oss om et pristilbud, og vi er sikre på at du vil bli gledelig overrasket. 

KRAV TIL AUTOMESTERS VERKSTEDER OG ANSATTE

For å være medlem i AutoMester stilles høye kompetansekrav til verkstedet.  

ET MILJØVENNLIG BILVERKSTED

Våre verksteder ønsker å være best i klassen når det kommer til miljøriktig avfallshåndtering. Derfor har vi inngått et samarbeid med Ragn-Sells AS der vi skal arbeide for størst mulig grad av gjenvinning og for at minst mulig skal måtte legges på deponi. Vi skal gjøre vårt for å sikre at miljø og natur ivaretas - også for våre etterkommere. 

BLI ET AUTOMESTER-VERKSTED

Driver du eget verksted? Vi ønsker oss stadig nye medlemmer. Ta kontakt med kjedekontoret for å få vite mer om hvordan du kan bli en del av AutoMester-kjeden. 

Følg vår instagram konto, Automester norge

https://www.instagram.com/automesternorge/

AutoMester-kjeden er eid av Autoparts United

Faktaboks.

  • Offentlig godkjente verksteder i hele Norge.
  • Originaldeler og solide leverandører.
  • Høy standard og høy kompetanse.
  • EU-kontroll, reparasjon, bilskade og service.
  • Et miljøvennlig alternativ.

relaterte artikler

SE FLERE SAKER