bilservice og reparasjon

Hviner det i bremsene, eller har du fått feilmeldinger i instrumentpanelet? AutoMester finner feilen for deg og reparerer bilen til fordelaktig pris og med alle garantier i behold.

Som bileier har du rett til å velge fritt mellom verksteder og deler når bilen din trenger service eller reparasjon - også i garantitiden. Vi reparerer bilen din til avtalt tid og riktig pris. 

NÅR DU BRUKER AUTOMESTER FÅR DU ALLTID:

HØY OG OPPDATERT KOMPETANSE PÅ REPARASJON AV BIL

AutoMesters bilmekanikere har lang erfaring med flere ulike bilmerker. Med kontinuerlig etterutdanning og topp utstyr, kan du være trygg på at vi finner feilen og utbedrer den til avtalt tid og pris.   

LANDETS BESTE BILMEKANIKERE

Når du skal få utført en reparasjon på bilen din, er det viktig at de som gjør jobben vet hva de driver med. Det er en kjensgjerning at de som jobber på frittstående verksteder ofte har lengre erfaring og høyere kompetanse enn det merkeforhandlerne har. Med kompetanse og erfaring på flere bilmerker og typer, og med samme verktøy og utstyr som hos merkeforhandlerne, får bilen din god behandling blant de beste bilmekanikere i landet. 

SOLIDE LEVERANDØRER

Du kan være sikker på at det blir brukt utstyr av topp kvalitet når vi skal reparere bilen din. Vi benytter oss kun av originale deler eller deler med standarden «matching quality» eller bedre.

Leverer du bilen din til et AutoMester-verksted kan du være sikker på at din bil er i trygge hender. 

 

AUTOMESTER TJENESTER/ PRODUKTER