karosseri bilskade

Bulket bilen eller fått en ripe i lakken? AutoMester Bilskade hjelper deg med å få bilen din så god som ny igjen.

Har du vært uheldig og fått en bulk eller skade på bilen?  Vi sørger for rask hjelp til best mulig pris.

Høy og oppdatert kompetanse på bilskade

Biloppretterne i AutoMester Bilskade har høy kompetanse på reparasjon av bilskade, og får kontinuerlig oppdatert kompetansen om alle biltyper. Med lang og oppdatert erfaring sørger våre opprettere for at bilen din blir så god som ny igjen. 

Landets beste bilopprettere

Det er en kjensgjerning at de som jobber på frittstående verksteder ofte har lengre erfaring og høyere kompetanse enn det merkeforhandlerne har. Med kompetanse og erfaring på flere bilmerker og typer, og med samme verktøy og utstyr som hos merkeforhandlerne, får bilen din god behandling blant de beste biloppretterne i landet. 

KUN ORIGINALE DELER HOS AUTOMESTER BILSKADE

Vi benytter selvsagt kun originale deler eller deler med standarden «matching quality» eller bedre. Alle produkter, verktøy og utstyr som benyttes er godkjent av bilprodusentene. 

Når du leverer bilen din hos AutoMester kan du være sikker på at din bil er i trygge hender.  

 

Ofte stilte spørsmål

Hva gjør jeg ved en bilskade?

Ved en bilskade bør først og fremst sikkerheten til alle involverte være i fokus. Deretter bør man dokumentere skaden og eventuelle vitner. Det er også viktig å kontakte forsikringsselskapet så snart som mulig for å melde skaden.

Hvem skal jeg melde inn skade på bil til?

Skade på bil bør meldes til forsikringsselskapet så snart som mulig. Det kan også være lurt å kontakte politiet ved større skader eller hvis det er usikkerhet rundt ansvar.

Når må jeg sende inn skademelding?

Skademelding bør sendes inn så snart som mulig etter at skaden har oppstått. Forsikringsselskapet kan gi nærmere informasjon om frister og prosedyrer.

Hvordan blir en bilskade taksert?

En bilskade blir vanligvis taksert av en takstmann som vurderer omfanget av skaden og utarbeider en kostnadsoversikt. Forsikringsselskapet vil deretter vurdere om skaden dekkes av forsikringen.

Hvordan finner jeg en pålitelig bilskadeverksted?

Forsikringsselskapet kan gi anbefalinger om pålitelige bilskadeverksteder. Det kan også være lurt å sjekke anmeldelser og erfaringer fra andre kunder.

Hvordan kan jeg forebygge bilskader?

Noen tiltak som kan bidra til å forebygge bilskader inkluderer å kjøre forsiktig, holde god avstand til andre biler, og å sørge for at bilen er i god teknisk stand. Det kan også være lurt å parkere på trygge steder og å unngå å ha verdifulle gjenstander synlig i bilen.

AUTOMESTER TJENESTER/ PRODUKTER

 

FAKTABOKS

  • AutoMester har ca 20 bilskadeverksteder i Norge.
  • Vi benytter kun originale deler eller deler tilsvarende spesifikasjonen "Matching quality" eller høyere standard.
  • Produkter, verktøy og utstyr som er godkjent av bilprodusentene i sine reparasjoner.
  • Høy og oppdatert kompetanse kombinert med lang erfaring gir noen av landets beste bilopprettere.