finans finasiering bil deler

Det er ikke alltid det passer like godt med en kanskje uforutsett verkstedutgift. Hos AutoMester får du hjelp til finansieringen.

Et uventet verkstedbesøk kommer ikke alltid når det passer for din økonomi, og kan koste mer en man har satt til side for bilhold. Når du velger et AutoMester-verksted kan du derfor få hjelp til finansiering med svært gode vilkår.

60 dagers fri kreditt

Med en AutoMester-konto får du alltid reparert bilen, selv om verkstedbesøket kommer ubeleilig for din økonomi. I tillegg kan du planlegge hvordan du vil gjøre opp for reparasjonen eller servicen på din bil.

AutoMester-konto har meget gode vilkår, med opp til 60 dagers fri kreditt. Når du har hentet bilen din hos en AutoMester, kan du etter en måned velge om du vil betale hele beløpet eller dele det opp i månedlige avdrag. 

EN AV Markedets beste - helt gratis

I stedet for å bli overrasket av uventede kostnader, kan du med en AutoMester-konto planlegge bedre og fordele kostnadene etter eget ønske. Du kan dele opp betalingen opp til 24 måneder, med en av markedets beste betalingskort. Kontoen er uten årsavgifter, og helt gratis for deg som forbruker. 

** Eksempel: 10 000 kr o/12 mnd., årsrente 0%, etableringsgebyr 399 kr, adm. gebyr/mnd. 49 kr, effektiv rente 18,12%, ord. delbet./mnd. 883 kr, kredittkostnad 987 kr. Totalbeløp 10 987 kr

Se brosjyren her 

 

Nyhet - Nå kan du søke om AutoMester konto via mobilen. Send AUTOMESTER TIL 27700 

 

 

Søk om automester-konto her

Du søker enkelt om en AutoMester-konto her på nett, eller ved å besøke en av våre verksteder. Kontoen er klar i løpet av kort tid, og du vil motta ditt eget AutoMester kontokort. Kortet kan benyttes hos alle våre verksteder i hele Norge. 

Med AutoMester-konto får du mange fordeler!

Her kan du sperre mistet eller stjålet kort

 

 

FAKTABOKS

  • Eget betalingskort som kan benyttes på alle våre verksteder.
  • Opptil 60 dagers rentefri kreditt, inneværende måned + 30 dager.
  • Gratis konto, ingen årsavgifter.
  • Del opp betalingen uten nominell rente i 4 eller 12 måneder.
  • Ønsker du et lavere månedsbeløp, kan du velge å dele opp betalingen i inntil 60 måneder med påløpende rente.