Delelager

Hos AutoMester har vi alltid tilgang til de delene du trenger til din bil. I tillegg til å lagerføre de mest brukte bildelene, har AutoMester daglige leveranser av

I tillegg til å lagerføre de mest brukte bildelene, har AutoMester daglige leveranser av reservedeler fra sentrallager og lokale distribusjonslagre, samt leveranse fra produsent ved uvanlige deler. 

På den måten kan du være trygg på at din lokale AutoMester har de delene du trenger til din bil – uansett hvor du befinner deg. 

God planlegging gir smidig distribusjon

For best mulig service, er det lurt å avtale en reparasjon med oss på forhånd. Med god planlegging og de riktige delene på lager kan vi sikre deg et topp resultat uten unødig ventetid. 

Original kvalitet eller bedre

Vi benytter oss av EUs ”Matching quality”-direktiv for bildeler, som lover reservedeler av lik eller bedre kvalitet som originaldelene. 

Våre deler leveres av NDS Group AS, fra produsenter som blant annet leverer deler til produksjonslinjen hos bilfabrikkene. Forskjellen mellom originaldel og ”våre deler”, er esken/innpakningen og navnet. 

Kontakt ditt lokale AutoMester bilverksted i dag for rask reparasjon av din bil.