Dekkhotell

Oppbevaring av bildekk på dekkhotell. La oss oppbevare dekkene dine i våre dekklager. Det gir deg enklere bilhold og trygget ved dekkskift.

Ønsker du å spare plass hjemme, eller å slippe å vaske dekk og felg?

Vi gjør det enkelt for deg.

Sett dekkene dine på dekkhotell. 

Dekklagring på Automester dekkhotell er enkelt, komfortabelt og raskt. Vi tar vare på sommer- og vinterdekkene dine ved å lagre dem i våre varehus beskyttet mot sol, regn og vind.

Vi sørger for rengjøring og trygg oppbevaring. 

Når sesongene skifter er dekkene i god stand og klare for en ny sesong på veien.

Kombiner gjerne dekkskift med service eller reparasjon.

 

Fordelene Med Et Dekkhotell

Trygg lagring

Oppbevaring av dekk på et dekkhotell er en trygg og sikker måte å lagre dekkene på når de ikke er i bruk. Dekkhotellene har spesielle lagringsrom som er optimale for å beskytte dekkene mot skader og slitasje. Dessuten er dekkene forsikret mot tyveri og skade mens de er lagret på dekkhotellet.

Profesjonell håndtering

Dekkhotellene tilbyr profesjonell håndtering av dekkene dine. De ansatte på dekkhotellet er eksperter på dekk og hjul og kan utføre alt fra dekkskift til dekkvask. Dette sikrer at dekkene dine blir behandlet på en skånsom og riktig måte, noe som igjen kan føre til økt levetid på dekkene.

Spar plass

Ved å benytte deg av et dekkhotell kan du spare verdifull plass i hjemmet ditt. Dekk tar opp mye plass, spesielt om du har flere sett med dekk til forskjellige årstider. Ved å lagre dekkene dine på et dekkhotell, kan du frigjøre plass i garasjen eller boden din.

Lengre levetid for dekk

Den største fordelen med å oppbevare dekkene på et dekkhotell, er at det forlenger levetiden. Ved å lagre dekkene på et dekkhotell, beskytter du dem mot skader og slitasje som kan oppstå ved oppbevaring hjemme. I tillegg blir dekkene behandlet på en skånsom måte når de håndteres av profesjonelle på dekkhotellet, noe som kan føre til at dekkene holder lenger.

Dette er noen av fordelene ved å benytte seg av et dekkhotell. Det er praktisk, trygt og kan føre til økt levetid på dekkene dine.

AUTOMESTER TJENESTER/ PRODUKTER