Med samme service som på merkeverksted, tre års garanti på deler sørger vi for at våre kunder alltid er fornøyde. Hos AutoMester blir du helt fornøyd.

Det blir som avtalt - alltid

Det er ikke alltid så lett å vite hva som er feil når bilen må på verksted. Hos AutoMester kan du stole på at vi hjelper deg å finne hva som må repareres, og til riktig pris. Når du leverer inn bilen hos et AutoMester bilverksted, kan du være trygg på at det blir som avtalt.

Alle AutoMesters bilverksteder er seriøse verksteder du kan stole på. Hos oss får du ingen ubehagelige overraskelser når du kommer for å hente bilen. Du kan være trygg på at hos oss blir det helt enkelt som avtalt - alltid.

Samme service som på merkeverksted

Hos våre bilverksteder får du samme service som på merkeverksteder.

Felles regler for EU/EØS-land gjør at en bilprodusent- eller selger ikke kan kreve at du bruker et merkeverksted for å beholde garantier og for å få utført gyldig service. Det er du som bileier som bestemmer hvilket verksted du vil bruke. Et stempel fra AutoMester er like gyldig i serviceheftet. Du kan derfor trygt levere bilen din hos et AutoMester bilverksted, både for service, reparasjon og bilskade.

Tre års garanti på deler

AutoMesters verksteder benytter deler med original kvalitet eller bedre, og gir tre års garanti på deler. Alle verkstedene bruker verktøy og utstyr som er godkjent av bilprodusentene ved reparasjon av din bil. Høy kvalitet på bildelene kombinert med våre mekanikeres kompetanse, gjør AutoMester til et trygt valg for din bil.

På deler som er levert fra vår grossist NDS Group AS gis det tre års garanti, til AutoMester sine kunder.