Kompetansekrav til våre verksteder

Det er ikke hvem som helst som kan bli et AutoMester bilverksted. Vi stiller strenge krav til våre verksteder, noe som sikrer deg en god tjeneste med høy kvalitet. Enkelt for deg - bra for bilen.

For å bli en del av AutoMester-kjeden stilles det visse krav til verkstedet. Det må være et offentlig godkjent verksted, følge retningslinjer for lokaler, opplæring av ansatte, HMS, arbeidsmetoder og verktøy. Alle AutoMesters bilverksteder er forpliktet til å følge våre høye kvalitetskrav for en best mulig tjeneste for deg og bilen din. 

AutoMesters kjedekontor jobber aktivt for at alle verkstedene skal få en enklest mulig hverdag slik at hvert enkelt verksted kan konsentrere seg om deg og bilen din. Med 100 % fornøydgaranti kan du ha tillit til at jobben blir som avtalt. 

Høy kvalitet på deler og godkjent utstyr

Alle AutoMesters verksteder har godkjente reservedeler med original kvalitet, «matching quality», eller bedre. Delene leveres av NDS Group AS, en av Norges største og beste leverandører på slitedeler - og med tre års garanti. 

Etterutdanning gir oppdaterte mekanikere

Kompetanse er viktig for oss hos AutoMester. I bilbransjen er det en enorm utvikling, og det er viktig å følge med på hva som skjer. Derfor er alle AutoMesters ansatte forpliktet til å følge vårt etterutdanningsprogram. På den måten har vi alltid høy og oppdatert kompetanse. Med opplæring satt i system har vi et av bransjens beste kurstilbud for bilmekanikere. 

En av Norges eldste frittstående verkstedkjeder 

AutoMester har lang erfaring med å drive verksteder. Som en av Norges eldste frittstående verkstedkjeder har vi et stort nettverk og lang erfaring. Gode program, avtaler, systemer og skreddersydde IT-løsninger hjelper alle våre verksteder med å gi deg et best mulig tilbud. Med høyt fokus på etterutdanning, en ensartet identitet/markedsføring og gode løsninger gir AutoMester-kjeden ditt verksted bedre tid til det de er gode på: å hjelpe deg.

AutoMester er en sterk bilverkstedkjede som kort og godt gjør det enkelt for deg -  bra for bilen.